Heb je alles gelezen en heb je een vraag, of wil je iets delen? Wil je een afspraak maken voor een gesprek?  Dat kan via  info@liefmens.eu

 

 

Liesbeth Vaes

Meijelsedijk 53 6035 RH Ospel

info@liefmens.eu 

De mens achter lief mens,  is Liesbeth  Vaes

 

Gevoelsmens en ervaringsdeskundige in verschillende aspecten van het leven.  Altijd geïnteresseerd in het verhaal van anderen en door mijn workshops daarin al veel met anderen mogen delen.    Zelf mogen ervaren dat luisteren, echt luisteren helend werkt.    En dat het een aanvulling kan zijn voor de processen waar we doorheen gaan. 

 

Ik zie mezelf niet als een coach. Heb er geen opleiding voor gevolgd en  het omschrijft niet wat er gebeurt tijdens de gesprekken die ik met anderen heb.  Ik ben intuïtief ingesteld; laat 'iets' door me heen stromen, dat is zowel jouw energie als iets anders. ( Het leven, de godsvonk, hoe je het ook wil noemen). 

Daarnaast is het voelen en echt luisteren belangrijk voor me, daarin ligt de verbinding.  In mijn creaties breng ik meestal heel veel details aan, zo zie en voel ik ook de details in de mensen om me heen.

Omdat ik juist niet vast kan houden aan iets dat ik (aan)geleerd heb, kan het energetische door mij heen werken dat belangrijk is voor onze verbinding en dus voor jou... 

 

 

Opleidingen:  Praktische psychologie voor vrouwen

                         Ontmoet je hoger Zelf

                         Jaar 1 vd opleiding psycho energetische therapeut.

                         Training verlies- en rouwverwerking 

Inwijdingen:   TeraMai Reiki/Seichem I

                         Orde Violette Vuur van St. Germain

Maar vooral    Ervaringsdeskundige