Lief mensje in wording;  

Nog voordat je je plaatsje in deze wereld in zou nemen, moesten we afscheid van je nemen, we kregen niet de kans om te ontdekken hoe jouw leven vorm zou krijgen, tot welk wonder jij uit zou groeien,  maar de liefde vormde zich al lang voordat jij de wereld zou aanschouwen, en het plekje dat jij in ons hart beroerde, zal ook voor altijd jouw plekje zijn.     

 

Lieve zoon/ dochter; 

Onze levensdraden werden geweven al voor jouw bestaan,  en ook al moesten we afscheid van je nemen,  zelfs de dood kan deze draden gevormd door liefde niet verbreken.  Jij in die andere wereld en wij hier, maar altijd door liefde verbonden en altijd zullen we je op die manier bij ons weten.  

 

Lieve partner;

Afscheid nemen van jou was zwaar, loslaten misschien wel het moeilijkste wat ik ooit moest doen.

Jouw Zijn bracht me vreugde en zonder jou is het stil.  Altijd zullen er momenten van intens missen zijn, maar gedachten aan jou brengen ook de glimlach om de herinneringen aan jouw typische manier van in het leven staan.   Dankbaar voor de vele mooie momenten die wij konden en mochten delen..

 

Lieve Pa/Ma; 

Dankbaar  dat ik in jouw nest op mochten groeien,  dankbaar voor alle goede zorgen, voor de liefde die je gaf en ook voor de momenten waar ik ooit dacht dat ik liever ergens anders was.  Steeds groter wordt het besef dat alles vanuit een groot hart werd gegeven, gedaan en gezegd.  

 

Lief mens; 

Achterblijven en los moeten laten wat je lief is,  is te groot, teveel, te zwaar, hoe moet je doorgaan zonder die ene waar je zo intens mee verbonden was? Iedere traan is een teken van liefde, van houden van..   Als die tranen mogen zijn, zul je ooit voelen dat het missen heel voorzichtig steeds een beetje meer ruimte geeft aan de liefde en dat dat uiteindelijk blijft. 

 

 - Liesbeth 2021-  Geschreven voor Amore uitvaartverzorging.